Leuke Office 365 feature als een medewerker weg gaat

Ik kende deze feature nog zelf niet, maar in onze testomgeving kreeg ik onderstaande e-mail toen ik iemand had verwijderd uit onze O365 omgeving:

Name OneDrive for Business will be deleted in 14 days. As their manager, you’re the temporary owner of all documents saved to their OneDrive for Business. That means you still have time to copy important documents to another location, if you choose. Otherwise, the documents will be permanently deleted. Go to Marian Dragt’s OneDrive for Business at https://tenant.sharepoint.com/personal/name/_layouts/viewlsts.aspx

Omdat ik als manager ben gedefineerd van deze persoon krijg ik bovenstaande e-mail, zodat ik de documenten nog kan ‘redden’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s