Delve – een update voor Office 365

Sinds vandaag heb ik bij klanten waar de ‘Preview feature’ aanstaat in het Office 365 admin center, de mogelijkheid om Delve (Office Graph) te gebruiken. Over dit onderwerp is al veel verteld, maar het meest belangrijke vind ik dat content naar jou toe komt. In deze omgeving wordt informatie van SharePoint en Exchange (later Yammer, Lync en externe bronnen) met elkaar gecombineerd en door middel van ‘machine learning’ content voor jou getoond. Hieronder een voorbeeld:

delve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s