Gratis online cursus over Identity Management in Office365

Ik krijg altijd veel vragen over identity management in combinatie met Office 365. Veel onderwijsinstellingen hebben hier moeite mee. Gelukkig heeft Microsoft sinds deze week ook een gratis online cursus beschikbaar gesteld. Deze cursus is volledig gericht op identity management in combinatie met Office 365.

If you’re interested in user identity management, be sure to check out this course! ​Office 365 provides a flexible identity management model with a variety of implementation methods, based on organization size, user experience, and security requirements. In this course, learn about user and identity management concepts, examine the available options, and explore how to configure and manage user identities.

Klik hier om de cursus te starten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s