Weer nieuwe mogelijkheden voor Office365 – Outlook verbeteringen

Microsoft heeft het er maar druk mee deze zomer, verbeteringen aan het Office365 platform. De afgelopen week is er weer veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd!

Allereerst in Outlook is de navigatie flink aangepakt. Volgens mij om de privé outlook ook wat meer na te bootsen is er bovenin een extra navigatie balk gekomen, waarin eenvoudiger acties genomen kunnen worden met e-mails.outlook

Daarnaast is het nu mogelijk om berichten te pinnen. Hierdoor blijven die e-mail berichten bovenaan je lijst staan.

pinnen

Rechts bovenin je email bericht is er ook een nieuwe actieknop gekomen, waaronder je allerlei acties kan doen van je e-mail. Denk hierbij aan archiveren, bericht doorsturen e.d.

address

Daarnaast worden nu in een nieuw emailbericht de meest gebruikte contactpersonen direct neergezet, hierdoor is het weer veel sneller om een nieuw bericht aan te maken.

calendar

De meeste van jullie kennen het al uit de Outlook Client op je PC, dat in je agenda ook het weer per dag getoond wordt. Dat wordt nu ook mogelijk binnen de web versie van je agenda.

emailreminder

Daarnaast is het mogelijk om bij een nieuw agenda-item aan te geven dat je ook een e-mail als herinnering wilt ontvangen, bijvoorbeeld 2 uur voor je afspraak(dit is in te stellen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s