Je presentaties nog mooier maken…

met Sway. Sinds enige tijd is de applicatie Sway ook onderdeel geworden van het Office365 platform. Met Sway is het mogelijk om andere presentaties te maken dan dat je gewend bent met PowerPoint. Het is volledig online (of via een Iphone of Ipad app) beschikbaar voor jezelf of andere mensen op internet. Naast het maken van presentaties is het ook leuk te gebruiken als nieuwsbrief.

Je maakt eigenlijk op een oneindig lang A4 een verhaallijn. In deze verhaallijn kan tekst zitten, maar natuurlijk ook films, tweets, grafieken, HTML code etc etc. Het leuke van sway is dat hij er zelf een design van kan maken. Dus van links naar rechts, van boven of naar beneden. Je huidige PowerPoints kunnen ook gewoon geïmporteerd worden.

Sway is onderdeel van Office365, maar het was op dit moment niet meer dan een link naar de applicatie. Gelukkig komen daar verbeteringen aan. Zo is er net aangekondigd dat het mogelijk is om bestanden (documenten, foto’s) uit je OneDrive For Business te gebruiken binnen een Sway. En dat maakt het weer net wat makkelijker.

swayonedrive

ga naar sway.com of login op Office365 voor meer informatie.

Voor de mensen die een iPhone hebben, kunnen dus ook op de telefoon sways maken en bewerken / bekijken. Hieronder een voorbeeld:

Swayopiphone

Een gedachte over “Je presentaties nog mooier maken…

  1. Pingback: Beheren van Sway in Office365 | About cloud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s