Microsoft Fasttrack, een goede hulp voor klant en partner

Veel organisatie die Office365 aanschaffen hebben er vaak niet weet van dat Microsoft je kan helpen (via een partner) door bijvoorbeeld het migreren van je e-mail of het helpen adopteren van bijvoorbeeld OneDrive for Business of SharePoint Online. Hiervoor heeft Microsoft een programma in het leven geroepen genaamd Microsoft Fasttrack. Microsoft partners (zoals Winvision) kunnen voor haar klanten via deze online omgeving allerlei voordelen bieden. Denk hierbij aan hulp (geld) voor de migratie. Maar ook de adoptie kant wordt de klant mee geholpen. Op de portal zijn allerlei standaard materialen aanwezig, denk hierbij aan PowerPoint, video’s of andere type documenten die je adoptie kan ondersteunen. Sinds enkele weken heeft Microsoft ook een adoptie programma waarbij de partner geld ontvangt voor de adoptie. (deze adoptie geldt alleen niet voor Exchange Online) Hiermee kan dus op een goedkope manier de partner de klant ondersteunen met de adoptie. De voorwaarde hiervan is wel de omgeving gebruikt gaat worden, pas dan wordt het geld vrijgegeven.

Heb je net een Office365 omgeving en wil je hulp met het verkrijgen van deze mogelijkheden, neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s