Update voor Office Lens

Ik ben een verwend Office Lens gebruiker. Met deze app (voor iOS, Android en Windows Phone) kunnen er eenvoudig foto’s worden genomen van flip-overs, whiteboards, documenten en visite kaartjes. Deze informatie wordt dan netjes voor je in een Microsoft OneNote gezet. Het nadeel op dit moment was dat het alleen mogelijk was om de informatie op je persoonlijke OneDrive op te slaan en niet die van je school of werk.

Voor iOS is er nu een versie verschenen waar dit gelukkig wel mee kan:

Office-Lens-now-includes-Office-365-support-for-iOS-1-1

Voor de andere platformen is visite kaartjes scannen toegevoegd. Dit is echt heel handig, want je kan een visite kaartje gewoon scannen en deze wordt dan aan je adresboek toegevoegd van je mobiele telefoon.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s